Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ÖTME BÜLBÜL ÖTME
ÖTME BÜLBÜL ÖTME

Ötme bülbül ötme, şen değil bağım
Dost senin derdinden ben yana yana
Tükendi fitilim eridi yağım

Deryadan bölünmüş sellere döndüm
Ateşi kararmış küllere döndüm
Vakitsiz açılmış güllere döndüm

Haberin duyarsın peyikler ile
Yaramı sarsınlar şeyikler ile
Kırk yıl dağda gezdim geyikler ile

Abdal Pir Sultan'ım, doldum eksildim
Yemeden içmeden sudan kesildim
Zülfün kemendine kondum asıldım
eXpertBoss
Ara
Cevapla }}}

[-]
Anahtar Kelimeler
Anahtar Kelimeler:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu İsmi: ÖTME BÜLBÜL ÖTME Yazar: #Captain
-> ÖTME BÜLBÜL ÖTME full indir - ÖTME BÜLBÜL ÖTME full dinle - ÖTME BÜLBÜL ÖTME full izle - ÖTME BÜLBÜL ÖTME download - ÖTME BÜLBÜL ÖTME yükle - ÖTME BÜLBÜL ÖTME free download - ÖTME BÜLBÜL ÖTME nasıl oluyor - ÖTME BÜLBÜL ÖTME ücretsiz indir - ÖTME BÜLBÜL ÖTME fragmani - ÖTME BÜLBÜL ÖTME film - ÖTME BÜLBÜL ÖTME müzik - ÖTME BÜLBÜL ÖTME mp3 - ÖTME BÜLBÜL ÖTME videoları - ÖTME BÜLBÜL ÖTME resimleri - ÖTME BÜLBÜL ÖTME dizileri - ÖTME BÜLBÜL ÖTME sorun - ÖTME BÜLBÜL ÖTME hatası - ÖTME BÜLBÜL ÖTME çözüm nedir - ÖTME BÜLBÜL ÖTME ne demek - ÖTME BÜLBÜL ÖTME nasıl - ÖTME BÜLBÜL ÖTME program - ÖTME BÜLBÜL ÖTME kurulum - ÖTME BÜLBÜL ÖTME yardım - ÖTME BÜLBÜL ÖTME kim - ÖTME BÜLBÜL ÖTME crack indir - ÖTME BÜLBÜL ÖTME ücretsiz indir - ÖTME BÜLBÜL ÖTME hackını indir - ÖTME BÜLBÜL ÖTME ücretsiz full indir - ÖTME BÜLBÜL ÖTME ücretsiz crack indir - ÖTME BÜLBÜL ÖTME ücretsiz hilesini indir - ÖTME BÜLBÜL ÖTME videolarını ücretsiz indir - ÖTME BÜLBÜL ÖTME müziklerini ücretsiz indir - ÖTME BÜLBÜL ÖTME hatasının çözümü - ÖTME BÜLBÜL ÖTME filmlerini ücretsiz indir - ÖTME BÜLBÜL ÖTME kurulumu nasıl - ÖTME BÜLBÜL ÖTME sorununun çözümü - ÖTME BÜLBÜL ÖTME hatasının çözümü - ÖTME BÜLBÜL ÖTME programını indir - ÖTME BÜLBÜL ÖTME programını ücretsiz indir - ÖTME BÜLBÜL ÖTME programını crack olarak indir - ÖTME BÜLBÜL ÖTME kurulumunu indir - ÖTME BÜLBÜL ÖTME ücretsiz full indir..

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping