Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM
ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM

Elâ gözlüm ben bu ilden gidersem
Zülfü perişanım kal melûl melûl
Kerem et aklından çıkarma beni
Ağla göz yaşını sil melûl melûl

Yiğit, ey sevdiğim sen seni gözet
Karayı bağla da beyazı çöz at
Doldur ver bâdeyi, bir dahi uzat
Ayrılık şerbetin ver melûl melûl

Elvan çiçeklerden sokma başına
Kudret kalemini çekme kaşına
Beni unutursan doyma yaşına
Gez benim aşkımla yâr melûl melûl

Karac'oğlan der ki, ölüp ölünce
Ben de güzel sevdim kendi halimce
Varıp gurbet ile vâsıl olunca
Dostlardan haberim al melûl melûl
eXpertBoss
Ara
Cevapla }}}

[-]
Anahtar Kelimeler
Anahtar Kelimeler:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu İsmi: ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM Yazar: #Captain
-> ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM full indir - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM full dinle - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM full izle - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM download - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM yükle - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM free download - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM nasıl oluyor - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM ücretsiz indir - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM fragmani - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM film - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM müzik - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM mp3 - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM videoları - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM resimleri - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM dizileri - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM sorun - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM hatası - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM çözüm nedir - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM ne demek - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM nasıl - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM program - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM kurulum - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM yardım - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM kim - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM crack indir - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM ücretsiz indir - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM hackını indir - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM ücretsiz full indir - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM ücretsiz crack indir - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM ücretsiz hilesini indir - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM videolarını ücretsiz indir - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM müziklerini ücretsiz indir - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM hatasının çözümü - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM filmlerini ücretsiz indir - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM kurulumu nasıl - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM sorununun çözümü - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM hatasının çözümü - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM programını indir - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM programını ücretsiz indir - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM programını crack olarak indir - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM kurulumunu indir - ELÂ GÖZLÜM BEN BU İLDEN GİDERSEM ücretsiz full indir..

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping