Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI
FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI

Ne güzel de muradıma ererken
Felek beni nazlı yardan ayırdı
Ak gül kırmızı gül dererken

Kızardı kayalar don giydi dağlar
Yeşil yaprak ile bezendi bağlar
Yar ile sahraya çıktığım çağlar

Demir kafes idim doldum ıssıldım
Kurulu yay idim durdum kasıldım
Yemeden içmeden sudan kesildim

Yaz gelende yazı yaban yurt olur
Ak sürüye kara koyun kurt olur
Sevip sevip ayrılması dert olur

Pir Sultan Abdal'ım inem yarışam
Yarışam da ummanlara karışam
Başına gelmiş yok varam danışam
eXpertBoss
Ara
Cevapla }}}

[-]
Anahtar Kelimeler
Anahtar Kelimeler:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu İsmi: FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI Yazar: #Captain
-> FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI full indir - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI full dinle - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI full izle - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI download - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI yükle - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI free download - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI nasıl oluyor - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI ücretsiz indir - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI fragmani - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI film - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI müzik - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI mp3 - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI videoları - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI resimleri - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI dizileri - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI sorun - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI hatası - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI çözüm nedir - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI ne demek - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI nasıl - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI program - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI kurulum - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI yardım - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI kim - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI crack indir - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI ücretsiz indir - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI hackını indir - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI ücretsiz full indir - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI ücretsiz crack indir - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI ücretsiz hilesini indir - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI videolarını ücretsiz indir - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI müziklerini ücretsiz indir - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI hatasının çözümü - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI filmlerini ücretsiz indir - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI kurulumu nasıl - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI sorununun çözümü - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI hatasının çözümü - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI programını indir - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI programını ücretsiz indir - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI programını crack olarak indir - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI kurulumunu indir - FELEK BENİ NAZLI YARDAN AYIRDI ücretsiz full indir..

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping