Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GURBET ELDE
GURBET ELDE

Gurbet elde bir hal geldi başıma,
Ağlama gözlerim Mevlâ kerimdir.
Derman arar iken derde düş oldum,

Hüma kuşu suya düştü ölmedi,
Dünya Sultan Süleyman'a kalmadı.
Dedim yâre gidem nasip olmadı,
Ağlama gözlerim Mevla kerimdir.

Kağıda yazarlar ufak yazılar,
Anasız olur mu körpe kuzular.
Yürek yaralıdır, ciğer sızılar,

Pir Sultan Abdal'ım böyle buyurdu,
Ayrılık donları biçti giydirdi.
Ben ayrılmaz idim felek ayırdı
eXpertBoss
Ara
Cevapla }}}

[-]
Anahtar Kelimeler
Anahtar Kelimeler:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu İsmi: GURBET ELDE Yazar: #Captain
-> GURBET ELDE full indir - GURBET ELDE full dinle - GURBET ELDE full izle - GURBET ELDE download - GURBET ELDE yükle - GURBET ELDE free download - GURBET ELDE nasıl oluyor - GURBET ELDE ücretsiz indir - GURBET ELDE fragmani - GURBET ELDE film - GURBET ELDE müzik - GURBET ELDE mp3 - GURBET ELDE videoları - GURBET ELDE resimleri - GURBET ELDE dizileri - GURBET ELDE sorun - GURBET ELDE hatası - GURBET ELDE çözüm nedir - GURBET ELDE ne demek - GURBET ELDE nasıl - GURBET ELDE program - GURBET ELDE kurulum - GURBET ELDE yardım - GURBET ELDE kim - GURBET ELDE crack indir - GURBET ELDE ücretsiz indir - GURBET ELDE hackını indir - GURBET ELDE ücretsiz full indir - GURBET ELDE ücretsiz crack indir - GURBET ELDE ücretsiz hilesini indir - GURBET ELDE videolarını ücretsiz indir - GURBET ELDE müziklerini ücretsiz indir - GURBET ELDE hatasının çözümü - GURBET ELDE filmlerini ücretsiz indir - GURBET ELDE kurulumu nasıl - GURBET ELDE sorununun çözümü - GURBET ELDE hatasının çözümü - GURBET ELDE programını indir - GURBET ELDE programını ücretsiz indir - GURBET ELDE programını crack olarak indir - GURBET ELDE kurulumunu indir - GURBET ELDE ücretsiz full indir..

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping