Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GÜZEL AŞIK
GÜZEL AŞIK

Güzel aşık çevrimizi
Çekemezsin demedim mi
Bu bir rıza lokmasıdır
Yiyemezsin demedim mi

Yemeyenler kalır naçar
Gözlerinden kanlar saçar
Bu bir demdir gelir geçer
Duyamazsın demedim mi

Çıkalım meydan yerine
Gidelim Ali seyrine
Canı başı Hak yoluna
Koyamazsın demedim mi

Pir Sultan Ali şahımız
Hakka ulaşır rahimiz
Oniki imam penahımız
Uyamazsın demedim mi
eXpertBoss
Ara
Cevapla }}}

[-]
Anahtar Kelimeler
Anahtar Kelimeler:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu İsmi: GÜZEL AŞIK Yazar: #Captain
-> GÜZEL AŞIK full indir - GÜZEL AŞIK full dinle - GÜZEL AŞIK full izle - GÜZEL AŞIK download - GÜZEL AŞIK yükle - GÜZEL AŞIK free download - GÜZEL AŞIK nasıl oluyor - GÜZEL AŞIK ücretsiz indir - GÜZEL AŞIK fragmani - GÜZEL AŞIK film - GÜZEL AŞIK müzik - GÜZEL AŞIK mp3 - GÜZEL AŞIK videoları - GÜZEL AŞIK resimleri - GÜZEL AŞIK dizileri - GÜZEL AŞIK sorun - GÜZEL AŞIK hatası - GÜZEL AŞIK çözüm nedir - GÜZEL AŞIK ne demek - GÜZEL AŞIK nasıl - GÜZEL AŞIK program - GÜZEL AŞIK kurulum - GÜZEL AŞIK yardım - GÜZEL AŞIK kim - GÜZEL AŞIK crack indir - GÜZEL AŞIK ücretsiz indir - GÜZEL AŞIK hackını indir - GÜZEL AŞIK ücretsiz full indir - GÜZEL AŞIK ücretsiz crack indir - GÜZEL AŞIK ücretsiz hilesini indir - GÜZEL AŞIK videolarını ücretsiz indir - GÜZEL AŞIK müziklerini ücretsiz indir - GÜZEL AŞIK hatasının çözümü - GÜZEL AŞIK filmlerini ücretsiz indir - GÜZEL AŞIK kurulumu nasıl - GÜZEL AŞIK sorununun çözümü - GÜZEL AŞIK hatasının çözümü - GÜZEL AŞIK programını indir - GÜZEL AŞIK programını ücretsiz indir - GÜZEL AŞIK programını crack olarak indir - GÜZEL AŞIK kurulumunu indir - GÜZEL AŞIK ücretsiz full indir..

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping