Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KAHPE FELEK SANA NETTİM
KAHPE FELEK SANA NETTİM

Kahpe felek sana n'ettim n'eyledim
Attın gurbet ile taşımı felek
İbtida gülmeyen sonra güler mi
Akıttın gözümden yaşımı felek

Ben feleği gördüm elde var iken
Başım alam gidem derdim er iken
Kol kanat bağladım ucam der iken
Kırdın kanadımı kolumu felek

Bak'a şu feleğin işine bak'a
Götürün gömleği istemem yaka
Yönünü döndürmüş geliyor Hakk'a
Sen melamet ettin işimi felek

Pir Sultan Abdal'ım olmuşum hazer
Yarinden ayrılan dünyadan bezer
Ellere baktım ki salınıp gezer
Hemen bana ettin zulumu felek
eXpertBoss
Ara
Cevapla }}}

[-]
Anahtar Kelimeler
Anahtar Kelimeler:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu İsmi: KAHPE FELEK SANA NETTİM Yazar: #Captain
-> KAHPE FELEK SANA NETTİM full indir - KAHPE FELEK SANA NETTİM full dinle - KAHPE FELEK SANA NETTİM full izle - KAHPE FELEK SANA NETTİM download - KAHPE FELEK SANA NETTİM yükle - KAHPE FELEK SANA NETTİM free download - KAHPE FELEK SANA NETTİM nasıl oluyor - KAHPE FELEK SANA NETTİM ücretsiz indir - KAHPE FELEK SANA NETTİM fragmani - KAHPE FELEK SANA NETTİM film - KAHPE FELEK SANA NETTİM müzik - KAHPE FELEK SANA NETTİM mp3 - KAHPE FELEK SANA NETTİM videoları - KAHPE FELEK SANA NETTİM resimleri - KAHPE FELEK SANA NETTİM dizileri - KAHPE FELEK SANA NETTİM sorun - KAHPE FELEK SANA NETTİM hatası - KAHPE FELEK SANA NETTİM çözüm nedir - KAHPE FELEK SANA NETTİM ne demek - KAHPE FELEK SANA NETTİM nasıl - KAHPE FELEK SANA NETTİM program - KAHPE FELEK SANA NETTİM kurulum - KAHPE FELEK SANA NETTİM yardım - KAHPE FELEK SANA NETTİM kim - KAHPE FELEK SANA NETTİM crack indir - KAHPE FELEK SANA NETTİM ücretsiz indir - KAHPE FELEK SANA NETTİM hackını indir - KAHPE FELEK SANA NETTİM ücretsiz full indir - KAHPE FELEK SANA NETTİM ücretsiz crack indir - KAHPE FELEK SANA NETTİM ücretsiz hilesini indir - KAHPE FELEK SANA NETTİM videolarını ücretsiz indir - KAHPE FELEK SANA NETTİM müziklerini ücretsiz indir - KAHPE FELEK SANA NETTİM hatasının çözümü - KAHPE FELEK SANA NETTİM filmlerini ücretsiz indir - KAHPE FELEK SANA NETTİM kurulumu nasıl - KAHPE FELEK SANA NETTİM sorununun çözümü - KAHPE FELEK SANA NETTİM hatasının çözümü - KAHPE FELEK SANA NETTİM programını indir - KAHPE FELEK SANA NETTİM programını ücretsiz indir - KAHPE FELEK SANA NETTİM programını crack olarak indir - KAHPE FELEK SANA NETTİM kurulumunu indir - KAHPE FELEK SANA NETTİM ücretsiz full indir..

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping