Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hadis
3657 - Hz. Câbir radıyallahu anh anlatıyor: "Resulullah aleyhissalâtu vesselâm çıktı, beraberinde ben de vardım. Ensârdan bir kadına uğradı. Kadın ona bir koyun kesti. Bir tabak tâze hurma getirdi, ondan yeyip sonra öğle için abdest aldı ve namaz kıldı. Sonra namazdan ayrıldı. Kadın ona koyundan arta kalan bir şeyler getirdi. Resulullah aleyhissalâtu vesselam onu da yiyip ikindiyi kıldı, bu sırada abdest almadı."

Muvatta, Tahâret 25, (1, 27); Tirmizi, Tahâret 59, (80); Ebu Dâvud, Tahâret 75, (191,192); Nesâi, Tahâret 23, (1,108). Bu Tirmizi'nin lafzıdır.

Ebu Dâvud ve Nesai'nin rivayetinde: "Resulullah'ın son iki icraatından biri ateşin değiştirdiğinden abdest almayı terketmekti'' denmiştir.
eXpertBoss
Ara
Cevapla }}}

[-]
Anahtar Kelimeler
Anahtar Kelimeler:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu İsmi: Hadis Yazar: #Captain
-> Hadis full indir - Hadis full dinle - Hadis full izle - Hadis download - Hadis yükle - Hadis free download - Hadis nasıl oluyor - Hadis ücretsiz indir - Hadis fragmani - Hadis film - Hadis müzik - Hadis mp3 - Hadis videoları - Hadis resimleri - Hadis dizileri - Hadis sorun - Hadis hatası - Hadis çözüm nedir - Hadis ne demek - Hadis nasıl - Hadis program - Hadis kurulum - Hadis yardım - Hadis kim - Hadis crack indir - Hadis ücretsiz indir - Hadis hackını indir - Hadis ücretsiz full indir - Hadis ücretsiz crack indir - Hadis ücretsiz hilesini indir - Hadis videolarını ücretsiz indir - Hadis müziklerini ücretsiz indir - Hadis hatasının çözümü - Hadis filmlerini ücretsiz indir - Hadis kurulumu nasıl - Hadis sorununun çözümü - Hadis hatasının çözümü - Hadis programını indir - Hadis programını ücretsiz indir - Hadis programını crack olarak indir - Hadis kurulumunu indir - Hadis ücretsiz full indir..

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping